Nå returnerer flere nøkkelspillere

Det bekreftet Ole Gunnar Solskjær etter seieren mot Huddersfield.

Publisert Sist oppdatert

United var litt tynne fremover mot Huddersfield.

Anthony Martial ble syk i løpet av jula, og fra før av manglet Romelu Lukaku av private årsaker og Alexis Sánchez med skade.

Supertrioen er imidlertid aktuelle for spill igjen mot Bournemouth førstkommende søndag.

Det bekreftet Ole Gunnar Solskjær etter 3-1-seieren mot Huddersfield.

– Det er ikke en verst trio det? Hvis vi kan sette på noen av disse tre når vi allerede leder med ett eller to mål, det kan utgjøre forskjellen, sa nordmannen.

– Sánchez er tilbake, han har hatt to dager med bra trening. Forhåpentligvis trener han med ball så fort vi setter i gang igjen nå. Han blir muligens klar til Bournemouth, men helt klart med mot Newcastle.

Avslutningsvis la Solskjær også til at Sánchez har trent svært bra siden han kom tilbake til Manchester, og kalte Uniteds chilener en «arbeidsnarkoman», med positivt fortegn.

Her kan du lese resten av det United-manageren sa etter kampen.

Sánchez har manglet i én måned

Alexis Sánchez spilte sist for United mot Crystal Palace i slutten av november, da han kom innpå som innbytter, mens Romelu Lukaku var med mot Liverpool før han altså fikk fri av personlige årsaker – en fri som ble avklart med klubben før Ole Gunnar Solskjær overtok.

Marcus Rashford har gjort en solid jobb i deres fravær, og Anthony Martial var veldig positiv i 5-1-seieren borte mot Cardiff før han altså ble syk rett etter den kampen.

– Han må ha hatt en dårlig kokk gjennom jula. Han har i alle fall blitt syk. Om det er matforgiftning eller noe annet, det vet jeg ikke, men forhåpentligvis blir han klar til søndag (kamp mot Bournemouth), sa Solskjær til MUTV om franskmannen før avspark mot Huddersfield.

Powered by Labrador CMS