– Inter-bud avslått av United

Inter-sjef bekrefter møte med Manchester United, men klubbene ble ikke enige om en overgang for Romelu Lukaku.

Publisert Sist oppdatert

Inters sportsdirektør Piero Ausilio sa følgende om møtet til mediene da han returnerte til Milano samme torsdag.

– Vi har hatt et møte med Manchester United om Lukaku, sa Ausilio, som er sitert i flere internasjonale medier.

– Det var et formelt møte mellom to viktige klubber. Vi får se hva som skjer.

– Vi har blitt enig med Antonio Conte om hvilke spillere vi ønsker å hente, og vi ønsker å møte ønskene hans så lenge det lar seg gjøre innenfor gitte økonomiske rammer.

Utlånsløsning

Ifølge Fabrizio Romano, som rapporterer for både Guardian og italienske Sky Sports, avslo Manchester United budet fra Inter.

Partene skal være 13,5 millioner euro fra hverandre, noe som tilsvarer rundt 12 millioner pund.

Budet innebar at Lukaku lånes til den italienske klubben i to år med en bindende avtale om permanent overgang i 2021. 

En slik løsning kan være nødvendig for at Inter skal kunne finansiere overgangen. Tidligere har det blitt rapportert at klubben er avhengig av å selge Mauro Icardi for å skaffe tilstrekkelige midler.

Inter ville betale 10 millioner euro i sommer og to påfølgende avdrag på 30 millioner euro i 2020 og 2021.

Det gir en totalpris på 70 millioner euro, noe som tilsvarer omtrent 63 millioner pund, men United krever altså ytterligere 12 millioner for 26-åringen.

Nå må Inter enten komme med et nytt bud, eller erkjenne at de ikke kan gi Conte spissen han ønsker. Fredag ble det rapportert at Ante Rebic er et alternativ for den italienske klubben.

VIL BORT: Romelu Lukaku skal ønske seg til Inter.
VIL BORT: Romelu Lukaku skal ønske seg til Inter.

Ikke på trening

I hele sommer har det blitt rapportert at Lukaku ønsker en overgang til Inter. Klubbens nåværende trener, Antonio Conte, forsøkte å hente spissen til Chelsea da 26-åringen valgte United i 2016.

Torsdag formiddag var ikke Lukaku involvert i lagets treningsøkt i Perth. Belgieren trente alternativt sammen med Anthony Martial.

Ole Gunnar Solskjær bekreftet på sin pressekonferanse onsdag at han har hatt samtaler med alle sine spillere og at Manchester United ikke er en klubb som trenger å selge spillere de ønsker å beholde.

VIL BEHOLDE LUKAKU: Ole Gunnar Solskjær skal ikke ønske å selge Romelu Lukaku i sommer.
VIL BEHOLDE LUKAKU: Ole Gunnar Solskjær skal ikke ønske å selge Romelu Lukaku i sommer.

Lukaku skal imidlertid føle at hans rolle har blitt marginalisert under nordmannens ledelse, ifølge The Telegraph, og at Marcus Rashford nå er lagets førstevalg på topp.

Den belgiske spissen kan bli Inters sjette kjøp denne sommeren. De andre navnene er imidlertid mer perifere: Valentino Lazaro (Hertha Berlin), Matteo Politano (Sassuolo), Eddie Salcedo (Genoa), Gabriel Brazão (Parma) og Lucien Agoumé (Sochaux).

Powered by Labrador CMS