Alt vel i Roma

I motsetning til hva som var tilfelle for ett år siden, kan vi heldigvis konstatere at tirsdagens kamp på Stadio Olímpico forløp helt uten dramatiske hendelser på tribunene. Heller ikke i Roma-gatene ble det registrert episoder med negativt fortegn.

Publisert Sist oppdatert

Etter de uverdige scenene som utspant seg på og utenfor stadion under fjorårets tilsvarende møte mellom klubbene, var det naturligvis knyttet stor spenning til sikkerheten rundt tirsdagens kvartfinaleoppgjør i den italienske hovedstaden.

I forkant av oppgjøret truet UEFA med alvorlige sanksjoner dersom tilreisende United-fans igjen skulle bli utsatt for angrep fra såkalte Ultras – og/eller for den saks skyld, italiensk opprørspoliti.

Det er derfor med glede vi nå kan konstatere at alt ser ut til å ha gått fredelig for seg denne gang. Tilreisende som united.no har vært i kontakt med, har verken sett eller hørt noe som tyder på at medsupportere eller andre har vært utsatt for ubehagelige opplevelser i forbindelse med oppholdet i La Città Eterna.

Powered by Labrador CMS