Rooney elsker kapteinsrollen

Wayne Rooney blomstret i kapteinsrollen mot Roma på Stade Olympico i går, og nå går angriperen for en av de to finaleplassene i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

Et ungt Unitedlag anført av Wayne Rooney opprettholdt i går de rødes ubeseirede status i gruppe F. Nå uttaler gårsdagens kaptein at en finaleplass i Moskva er innen rekkevidde.

"Det var fantastisk å lede laget, og jeg syntes det var en bra kamp og et bra resultat," sa 22-åringen som så skarp ut før Uniteds besøk på Anfield kommende søndag.

Uniteds Champions League-ambisjoner er nå satt på vent frem til utslagsrundene starter i februar, men Rooney er ambisiøs hva angår lagets muligheter. "Vi ville elsket å vinne Champions League denne sesongen," sa han. "Forhåpentligvis kan vi komme et hakk lengre enn i fjor, og nå finalen."

United-spissen var imponert over lagets prestasjoner i Roma, spesielt unggutta. "Det er en flott erfaring for dem å få med seg Champions League-fotball," sa han. "Jeg er sikker på at de har lært mye. Pique, Evans og Simmo gjorde det veldig bra. De har masser av ferdigheter og alle en lysende fremtid."

"Som lag syntes jeg også vi gjorde det bra, spesielt i starten av kampen. Vi la press på dem, og foruten Gerard sitt mål skapte vi et par sjanser vi kunne vunnet på i annen omgang. Vi fortsatte å prøve etter utligningen, men når alt kommer til alt var nok uavgjort et rettferdig resultat."

Kilde: Manutd.com

Powered by Labrador CMS