Ungt lag til Roma

Med gruppeseieren sikret, og i visshet om at motstander Roma slår følge til 1/8-finalen, ser Sir Alex muligheten til å gi flere av sine ferske og beskjedent meritterte sjansen til å skinne på Stadio Olímpico.

Publisert Sist oppdatert

Det betyr at United-manageren sannsynligvis vil la flere av sine faste førstelagsinnslag bli hjemme når resten av troppen flyr avgårde til onsdagens Champions League-oppgjør i den italienske hovedstaden.

"Vi kommer utvilsomt til å ta med oss noen av de yngre," bekrefter SAF overfor Manchester United Radio. "Vi har allerede vunnet gruppen med Roma som nummer to, så det er ikke snakk om mulige konsekvenser for utfallet av gruppen.

Dermed er det, slik SAF ser det, ingenting i veien for at han kan la ungt blod slippe til mot romerne. Tvert imot, dette er spillere som var tiltenkt roller i sesongens Ligacup, og ettersom de ødela for seg selv mot Coventry allerede ved første hinder, vil de nå få sjansen til å rette opp det dårlige inntrykket.

"De sviktet seg selv i Ligacupen, men nå vil spillere som Jonny Evans, Gerard Pique, Danny Simpson og Chris Eagles få muligheten til å reise seg. Vi vet hva de er i stand til, og nå får de sjansen til å bevise hva de står for.

"Men de skal slippe å gjøre alt på egenhånd," beroliger SAF. "De skal få støtte fra spillere som John O'Shea, Darren Fletcher, Michael Carrick, Louis Saha og Anderson; ja, kanskje involverer vi Cristiano Ronaldo også. Vi har jo ikke for vane å sende lag utpå for å tape, så vi kommer til å stille med et mannskap vi tror er godt nok til å vinne," sier United-manageren.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS