– Spennende!

Sir Alex Ferguson var overbevist om at United ville møte kjente fjes i kvartfinalen, men ble paff da det viste seg å bli AS Roma, en klubb rødtrøyene allerede har møtt fire ganger i løpet av det siste året.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren var på forhånd sikker på at det ville bli engelsk motstand. Som det ble, kan rødtrøyene etter begivenhetene i Nyon ikke møte landsmenn før i en eventuell finale i Moskva.

"Dette er helt utrolig," sa Ferguson til ManUtd.com like etter trekningen. "Jeg hadde en sterk følelse av at vi ville trekke en engelsk klubb.

"Det er utrolig å tenke på at vi vil ha møtt AS Roma seks ganger på ett år. Det gjør bare det hele enda mer spennende, for vi vet mye om dem, samtidig som de vet mye om oss.

Da de to klubbene møttes i Roma på tilsvarende tidspunkt i fjor, kom det til store sammenstøt, men SAF er sikker på at vi ikke vil oppleve en gjentakelse denne gang."

"Bortsett fra kampen, er fansens situasjon det som opptar meg aller mest. Nå ble sikkerheten mye bedre ivaretatt da vi besøkte dem tidligere i denne sesongen (i desember), men samtidig vil det bli mange flere som drar nedover til denne kampen. Når det er sagt, regner jeg med at det kommer til å bli en fantastisk europacupkamp," sa United-manageren.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS