Kan RvP kopiere RvN?

VIDEO Når Robin van Persie (trolig) løper ut på Old Trafford på lørdag ettermiddag, vil han nok i det minste forsøke å fremkalle minner fra forrige gang en nederlandsk spiss hjemmedebuterte i United-trøyen.

Publisert Sist oppdatert

I likhet med det vi antar vil bli tilfellet med Van Persie, hjemmedebuterte også «Van the Man» mot Fulham. Det skjedde foran et fullsatt Old Trafford med 67.534 skuelystne, den 19. august 2001. Den kvitter den nyankomne fra PSV Eindhoven med to scoringer da United gikk seirende ut av et spennende oppgjør som til slutt endte 3-2 *).

Vi bare nevner det, sånn at RvP skal vite hva han har å strekke seg etter når Fulham dukker opp i Sir Matt Busby Way om to dager….

*) For kuriositetens skyld legger vi til at Fulhams to mål den gangen for 11 år og 4 dager siden, ble satt inn av en franskmann ved navn Louis Saha. To og et halvt år senere ble han hentet til Old Trafford for den ikke ubetydelige summen av £12.8 millioner.

Her kan du lese: Ruud van Nistelrooy og Louis Sahas spillerprofiler på united.no.

Og her kan du se målene de scoret i 2001:

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/wrVtFK5CMjo» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>
Powered by Labrador CMS