– Det er ikke over

Roberto Mancini vet at ligamesterskapet er langt ifra avgjort, tross det seks poeng store forspranget United har opparbeidet seg.

Publisert Sist oppdatert

Italieneren trenger ikke å se lenger tilbake enn til fjorårssesongen for å forstå at det fortsatt er lenge til man kan kåre en vinner av Premier League.

Med fem kamper igjen av sesongen hadde United en åtte poengs luke til City, men da de lyseblå slo De røde djevlene på eget gress i tredje siste serierunde var hele forspranget spist opp.

– Det er en lang sesong. Sir Alex vet det bedre enn meg. Han vet at mesterskapet ikke en gang er avgjort når det er tre kamper igjen. Nå gjenstår det 21 kamper, så det er fortsatt åpent, sier han ifølge FIFA.com.

City slo tilbake etter tapet i byderbyet sist helg med å slå Newcastle 3-1 lørdag. Mancini mener det var viktig for fjorårets ligamestere å slå hardt tilbake.

– Når man taper mot hvem som helst, men spesielt mot United, er det viktig å vinne igjen raskt. Det startet vi med nå, på et sted jeg ikke tror mange lag vil vinne. Jeg var veldig fornøyd med prestasjonen.

På spørsmål om han har en melding til Sir Alex Ferguson før juleprogrammet – som på papiret ser overkommelig ut for begge Manchester-klubbene – er han ikke like snakkesalig.

– Jeg vil bare ønske han en god jul, sier Mancini.

Powered by Labrador CMS