– Uheldig for Rio

Bryan Robson trist på Ferdinands vegne.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Rio Ferdinand ble skadet på fredagens trening, er det nå klart at han mister sommerens VM-sluttspill.

Tidligere Manchester United- og England-kaptein, Bryan Robson, uttaler i ettermiddag at å miste et VM-sluttspill er «den største skuffelsen man kan oppleve» som profesjonell fotballspiller.

53 år gamle Robson, som selv fikk to VM-sluttspill (1982 og 1986) amputert på grunn av skader, burde vite hva han snakker om.

– Å miste et VM-sluttspill når du har forberedt deg et på det hele året er en enorm skuffelse, sier ‘Robbo’ til Sky Sports News.

Rio Ferdinand spilte denne sesongen kun 13 kamper i Premier League for Manchester United på grunn av skadeproblemer, men hadde nå vært skadefri den siste tiden og var klar for å hjelpe England i Sør-Afrika.

– Jeg tror Rio har vært litt bekymret for ryggen sin. Han hadde problemer med den tidligere i sesongen, men han var lettet over å være over de problemene. Han var på vei til VM skadefri, så at han nå gikk inn i en takling og skadet kneet er et stort slag for han – og for England.

– Men skader skjer i fotball. Det er uheldig for Rio, men nå får Michael Dawson, Ledley King og Matthew Upson sjansen.

Robson er til tross for skaden på Ferdinand fortsatt positiv med tanke på Englands VM-sjanser.

– Jeg tror fortsatt England kan vinne VM. Det er nok kvalitet på stopperplassen til å takle Rios fravær. Selvfølgelig ville vi gjerne hatt han med, for han er en spiller i verdensklasse, men jeg har på følelsen at Ledley King kan gjøre en fantastisk jobb for England, avslutter mannen med 90 landskamper for England.

Powered by Labrador CMS