– Har avfunnet meg med situasjonen

Skadde Rio Ferdinand ser fremover.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha bli skadet på fredagens England-trening var Rio Ferdinand, naturlig nok, svært skuffet over å gå glipp av sommerens VM-sluttspill. Englands kaptein mener allikevel at han nå har slått seg til ro med tingenes tilstand.

– Det er skuffende, men jeg har avfunnet meg med situasjonen nå, sier Rio ifølge telegraph.co.uk.

– Den første natten var lang. Jeg lå og tenkte på hva som kunne ha vært og det faktum at jeg ikke kunne representere England i VM. Jeg gikk gjennom ulike scenarier i hodet mitt.

– Å lede landet sitt i en stor internasjonal turnering er noe man drømmer om og det ble plutselig revet bort fra meg.

Til tross for den enorme skuffelsen greier allikevel Ferdinand å se ting i perspektiv.

– Etter den første kvelden tenkte jeg at jeg måtte komme meg over det. Det er mange mennesker som har det verre enn meg. Jeg dør ikke og det er ikke sånn at jeg aldri får spille fotball igjen. Jeg konsentrer meg nå om å komme meg tilbake på banen igjen.

– Ikke Heskey sin skyld

Ferdinand er også opptatt av å understreke at det var et rent uhell som gjorde at han ble skadet på fredagens trening.

– Det var et rent uhell. Emile mottok ballen fra en av gutta, og jeg prøvde å takle han bakfra. Han så meg ikke komme og vi mistet begge balansen og Emile landet på kneet mitt, forteller Ferdinand om duellen med landslagskollega Emile Heskey.

– Det var ikke hans feil i det hele tatt. Det var et uhell og det kunne ha skjedd når som helst og har ingen sammenheng med mine tidligere skader.

– Jeg visste med en gang at jeg ikke kom til å kunne spille i VM, selv før undersøkelsen. Jeg ventet bare for å få det bekreftet, avslutter den solide midtstopperen.

Powered by Labrador CMS