– Dette var en realitetssjekk

Publisert Sist oppdatert

Rio Ferdinand beroliger United-supportere om at tapet for Sheffield United ikke er noen krise. Det sier den gamle stopperkjempen hos BT Sport:

– Dette er ikke krise. De er ett poeng bak Manchester City med én kamp mer spilt, men dette er en realitetssjekk. Disse spillerne må si til seg selv at de må ta det litt mer seriøst igjen.

– Det er ingen krise, det er ikke en panikksituasjon. Det handler om å fokusere på nytt og komme seg opp på hesten igjen.

Ferdinand mener at United så livløse ut mot Sheffield United:

– Forrige uke var det en fantastisk prestasjon mot Liverpool. Mot Sheffield United så det livløst ut. Det er ustabiliteten som gjør at folk mener de ikke kan vinne ligaen, og det er noe som har blitt sagt i flere måneder. Ustabilitet som lag og fra enkeltspillere er det som holder dem tilbake.  

Manchester City kan nå gå fire poeng foran United med seier i hengekampen sin.

– Manchester City gjorde jobben tirsdag kveld og vant 5-0 mot West Bromwich. De avgjorde kampen tidlig og viste at de har lyst til å være på toppen, sa Ferdinand.

– Manchester United er nødt til å svare dagen etter hvis man vil være en tittelutfordrer. Man må spille opp mot sitt beste hver uke. Det har ikke noe å si om man møter laget som ligger nederst.

Powered by Labrador CMS