Cleverley tilbake på landslaget

Oppdatert 13.25: Onsdag offentliggjorde Stuart Pearce landslagstroppen som skal møte Nederland. Hele seks United-spillere er med.

Publisert Sist oppdatert
Det har blitt knyttet en del spekulasjoner til den midlertidige engelske landslagssjefens første tropp. De fleste var klar over at en del unggutter ville bli inkludert og at noen av de erfarne guttene ble utelatt.
Torsdag formiddag ble hele troppen offentliggjort. Det var flere overraskelser, men kanskje den største av de alle er valget ved å ta med Fraizer Campbell. Den tidligere United-spilleren har vært ute med skade i nesten to år og har nylig returnert på fotballbanen. En annen gledelig overraskelse er at Uniteds Tom Cleverley er inkludert i troppen som møter Nederland den 29 februar.
Her ser du hele troppen:
Keeper: Scott Carson (Bursaspor), Joe Hart (Manchester City), Robert Green (West Ham United).

Forsvar: Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Leighton Baines (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Micah Richards (Manchester City), Chris Smalling (Manchester United), Kyle Walker (Tottenham).

Midtbane: Gareth Barry (Manchester City), Tom Cleverley (Manchester United), Stewart Downing (Liverpool), Adam Johnson (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), James Milner (Manchester City), Scott Parker (Tottenham), Ashley Young (Manchester United), Theo Walcott (Arsenal).

Det er altså ingen Rio Ferdinand med i troppen. En av Uniteds beste spiller så langt denne sesongen, Michael Carrick er heller ikke å finne. Valget hadde ikke vært like overraskende om troppen bare inneholdt unggutter. Det gjorde den riktignok ikke, og spillere som Steven Gerrard og James Milner blir foretrukket foran Uniteds midtbanegeneral.
Uttalelser fra pressekonferansen
Om Fraizer Campbell:
– Jeg syns han er et spennende ungt talent og jeg tror han vil gjøre det bra.
Om de utelatte spillerne:
– Jeg kjenner til Frank Lampard, John Terry og Rio Ferdinand, men det er andre vi må ta en kikk på. Jeg tror ikke at jeg vil lære noe nytt ved å se de tre spille neste onsdag. Det ville vært for enkelt og dumt å bare ta ut uerfarne spillere. Jeg trenger noen med rutine som kan guide de unge, forklarer Pearce.
Landslagssjefen snakket også om sin egen situasjon. På spørsmål om det er mulighet for om han leder England i EM, svarer han diplomatisk:
– Jeg er tilgjengelig og har erfaring fra mesterskap.
Powered by Labrador CMS