Uavgjort mot Wolves

Reservene spilte 3-3 mot Wolves etter sent come-back. Brady, Obertan og Bebe målscorere.

Uniteds reservelag besøkte i kveld Wolverhampton til kamp i reserveligaen. Warren Joyce sine gutter hadde ikke tapt siden 16. september, og takket være et sent come-back i kveld er rekken uten tap nå forlenget til 14 kamper.

Kampens første sjanse kom etter 14 minutter da Reece Brown fant Bebe i feltet. Dessverre var portugiserens skudd for svakt til å føre til tellende resultat. Også Norwood hadde et godt forsøk på frispark noen minutter senere, men det var fortsatt målløst etter halvtimen – men da skjedde det plutselig mye på kort tid.

Etter 31 minutter kom kampens første mål da Wolves’ Mujangi Bia skar inn fra kanten og plasserte ballen forbi Conor Devlin i Uniteds mål. Kun fire minutter senere doblet Wolves sin ledelse da Conor Harris prøvde slegga fra 30 meter.

Det så da mørkt ut for United, men ikke lenge. Kun ett minutt etter Wolves’ andre mål var det Robert Brady som skulle vise frem skuddfoten. 19-åringen klemte til fra 30 meter, og ballen gikk rett i mål. Det stod 2-1 til Wolves, noe som også var pauseresultatet.

Andreomgang startet med høy temperatur da Robert Brady taklet Wolves’ James Spray. Spray reagerer og Brady og Spray havner i klinsj, noe som fører til rødt kort for dem begge.

Etter drøye timen scoret Wolves sitt tredje mål for kvelden da Matt Doherty skapte seg rom ved 16-meteren og fant nettmaskene med et godt skudd. United hadde nå to mål å ta igjen.

United skapte etter dette flere sjanser, og etter 81 minutter presenterte Gabriel Obertan seg, da han brukte farten sin og løp fra Wolves-forsvaret etter en langpasning, og lobbet ballen over keeper og i mål.

Come-backet var i gang, og kun to minutter senere skal en annen av spillerne i førstelagstroppen vise seg frem. Og nok en gang er det en langpasning. Denne gang er det Bebe som løper fra forsvarerne og lobber ballen over keeper – 3-3.

United greide ikke å score flere mål og kampen endte 3-3. United skal, til tross for at spillet ikke var all verden kampen gjennom, være fornøyd med å ha sikret seg ett poeng etter å ha kommet tilbake sent i kampen.

Neste oppgave for reservene er bortekamp mot Blackpool neste onsdag. Avspark er klokken 16.00 (engelsk tid).

Wolves – United 3-3 (2-1)

31 min 1-0: Bia35 min 2-0: Harris36 min 2-1: Brady61 min 3-1: Doherty81 min 3-2: Obertan83 min 3-3: Bebe

United: Conor Devlin, Reece Brown, Joe Dudgeon, Oliver Norwood, Scott Wootton, Oliver Gill, Bebe, Robert Brady, Marnick Vermijl, Gabriel Obertan, Joshua King (Davide Petrucci 77)

Ubenyttede reserver: Sam Johnstone, Charni Ekangamene, Sean McGinty, Alberto Massacci

United.no kommer tilbake med en fyldigere kamprapport i løpet av kvelden.