Sparket av Anzhi!

Rene Meulensteen må ut på jobbjakt – igjen!

Publisert Sist oppdatert

Det er turbulente tider for mannen som tidligere i sommer valgte å forlate trygge og stabile Old Trafford etter tolv års bortimot sammenhengende trenertjeneste på ulike nivåer. Nå har han fått sparken etter 16 dager som manager i den styrtrike russiske Premier Liga-klubben Anzhi Makhachkala!

Siden han ankom Dagestan-republikken den 1. juli, som assistent for sin velkjente landsmann, Guus Hiddink, har sakene skjedd fort for den 49 år gamle nederlenderen.

Nøyaktig tre uker etter ansettelsen, mottok han beskjeden om at Hiddink hadde sagt opp jobben, og at han selv var blitt utnevnt til klubbens nye manager. Lynkarriere, med andre ord!

Men det skulle altså vise seg at Meulensteen ikke ble sittende særlig lenge. Uavgjort 1-1 mot Kyrilia Sovetov på bortebane, etterfulgt av 0-1 hjemme mot Rostov like før helgen, ble rett og slett for mye for klubbeier Suleiman Kerimov. I øyeblikket ligger hans stjernespekkede leketøy fjerde sist i den russiske ligaen, og dermed faretruende nær nedrykk. Slikt er jo uhørt for en storklubb som Anzhi, spesielt når sesongen er hele fire runder gammel.

Powered by Labrador CMS