Overtar som Anzhi-manager

Guus Hiddink har sagt opp som manager i Anzhi Makachkala, og hans assistent, René Meulensteen, overtar jobben.

Publisert Sist oppdatert

René Meulensteen var – med unntak av et halvår som manager i Brøndby i 2006/2007-sesongen – en del av trenerteamet i Manchester United fra 2001 til juni 2013. Etter at David Moyes overtok managerjobben i United valgte imidlertid nederlenderen å forlate Old Trafford til fordel for jobben Guus Hiddinks assistent i Anzhi Makhachkala.

Kun en snau måned etter at Meulensteen overtok jobben som Hiddinks assistent 1. juli, ble det mandag klart at Guus Hiddink sier

NY MANAGER I ANZHI: René Meulensteen overtar sjefsstolen i Anzhi Makhachkala etter Guus Hiddink.
NY MANAGER I ANZHI: René Meulensteen overtar sjefsstolen i Anzhi Makhachkala etter Guus Hiddink.

opp jobben som manager for klubben med base i Dagestan. Hiddink, som har vært manager i Anzhi siden februar 2012, skrev under på en ny ettårskontrakt med klubben 11. juni i år, men valgte allikevel å si opp jobben etter at klubben kun har tatt ett poeng på de to første ligakampene denne sesongen.

– Klubben takker Guus Hiddink for hans bidrag til klubben, og ønsker han suksess i hans fremtidige karriere, sier Anzhi Makhachkala i en pressemelding, ifølge RSport.

Klubben har ansatt René Meulensteen som sin nye manager etter Hiddinks avgang, og 49-år gamle Meulensteen overtar jobben med umiddelbar virkning. Man kan trygt si at den tidligere United-trenerens karriere har hatt en rask utvikling de siste ukene.

Meulensteens første kamp som Anzhi-manager er bortekampen mot Krylia Sovetov 28. juli.

Powered by Labrador CMS