– Mangler dirigenten på midten

Rene Meulensteen mener det ikke bare er i forsvar United sliter.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er ikke bare en bratt læringskurve for Uniteds nye spillere. Det er også en læretid for Louis van Gaal. Selv med all den erfaringen han har fra europeisk fotball representerer Premier League noe nytt for ham, sier Meulensteen til radiostasjonen talkSPORT.

Den tidligere United-treneren var svært overrasket over at United kastet bort ledelsen og raknet så til de grader den siste halvtimen.

– Da United ledet 3-1 burde de holdt ballen i laget, vært kyniske og tvunget Leicester til å strekke laget. Det ville gitt rom som United kunne utnyttet. Om det hadde blitt 4-1 ville kampen vært over. Garantert, sier Meulensteen.

TRENGER TID: Daley Blind kan bli en midtbanedirigent, men er der ikke ennå, mener Rene Meulensteen.
TRENGER TID: Daley Blind kan bli en midtbanedirigent, men er der ikke ennå, mener Rene Meulensteen.

Forsvaret til United har fått krass kritikk fra alle hold, men selv om Meulensteen tidligere har vært kritisk til at United ikke handlet en midtstopper av internasjonalt snitt i sommer, mener Meulensteen at landsmannen Van Gaal også har et problem på midtbanen.

– United trenger en leder på midten. Daley Blind er der ikke ennå, men kan bli en slik spiller på sikt. Mot Leicester synes jeg Van Gaal bommet litt med taktikken. Med den diamanten han valgte på midten fikk Leicester mye rom på kantene, sier Meulensteen.

Powered by Labrador CMS