Fulham for Rene!

OPPDATERT 19.00: Ansatt som assisterende manager under Martin Jol.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag formiddag ble Uniteds tidligere førstelagstrener utropt som favoritt til den ledige managerjobben i Crystal Palace (se sak under).

Crystal Palace v Fulham - Premier League
En presset Martin Jol vil heretter få hjelp av Rene Meulensteen.

Nå, bare få timer senere, er det imidlertid klart at det er Fulham som vil få glede av den 49 år gamle nederlenderen.
Klubben bekrefter på sine hjemmesider at Rene Meulensteen er blitt ansatt som assisterende manager under sin landsmann Martin Jol, og at tiltredelsen vil skje umiddelbart.

I en uttalelse sier Fulhams administrerende direktør, Alistair McIntosh, at det er med stor glede klubben nå ønsker Meulensteen velkommen.

– Det ble en hard kamp for å sikre oss Renes tjenester, men ved hjelp av vår styreformann, Shahid Khan, har vi nå klart å knytte en av verdens beste trenere til Fulham Football Club.

Meulensteen på sin side, la blant annet til følgende:

– Jeg har tilbrakt mange timer sammen med Martin Jol, og vi deler visjonen om hvordan fotball bør spilles og hvordan spillere bør utvikles. Det blir nå vår jobb å sørge for at denne visjonen blir til virkelighet for klubbens fans.

United.no gratulerer Rene Meulensteen med ny jobb!

==================================================

Fra onsdag formiddag, før ansettelsen var et faktum:

Tidligere førstelagstrener på Old Trafford, Rene Meulensteen, er favoritt til å overta managerposisjonen på Selhurst Park.

Uten å nevne navn, uttaler den 49 år gamle nederlenderens agent, Fons van den Brande, at klienten hans er i samtaler med «minst én klubb», ifølge The Independent.
Meulensteen har da også seilt opp som favoritt til jobben som ny manager i Crystal Palace, etter Ian Holloway som trakk seg i forrige måned.

Meulensteens antatt hardeste konkurrent til Palace-jobben, den 40 år gamle spanjolen Aitor Karanka, ser ut til å ha forsvunnet ut av bildet. Isteden vil han etter alt å dømme bli annonsert som ny Middlesbrough-manager på en pressekonferanse på Riverside Stadium klokken 11.30 onsdag formiddag.
Dermed skulle det meste ligge til rette for ny jobb for Meulensteen, som har gått ledig siden han forlot Anzhi Makhachkala etter noen få sommeruker.

Siden oppholdet i Dagestan har den tidligere United-treneren blant annet avslått et tilbud om å bli ny assistent under Martin Jol i Fulham. Ifølge Van den Brande, er det nå også klart at Rene Meulensteen heller ikke tar imot tilbudet om å bli teknisk direktør for fotballforbundet i Qatar.

– Jeg kan bekrefte at han definitivt ikke drar til Qatar, fastslår Van den Brande, og legger til at «det er mye som foregår nå, og det er alt jeg kan uttale meg om nå».

– Jeg har fått ordre om å begrense meg til å si dette. Det foregår mye forhandlinger i øyeblikket, så vi får bare vente og se hva som skjer i løpet av de nærmeste dagene.

Powered by Labrador CMS