– Det er noe der som klikker

René Meulensteen likte det han så av Manchester United søndag.

Publisert

Nederlandske René Meulensteen var Sir Alex Fergusons høyrehånd i seks år fra 2007 til 2013. Sammen med Sir Alex Ferguson bidro han til å vinne fire ligagull, to Ligacup-gull, Champions League og en rekke andre troféer av mindre betydning.

Med andre ord: Han vet hva som skal til. Søndag så han en klar plan fra José Mourinhos menn.

– De så veldig sterke ut, sier han til talkSPORT mandag.

– De har mye fart, er direkte, har mye styrke, og i går synest jeg de holdt det gående; de produserte sjanser, og 4-0 er et rettferdig resultat, sier han videre.

Sterke signeringer

I fjor kom United på en sjetteplass i Premier League, men klarte akkurat å berge Champions League-kvalifisering ved å vinne Europa League. Hele sesongen var preget av én ting: mange sjanser, men få mål – og altfor få poeng. Søndag fikk de særdeles god uttelling.

– De har gjort noen sterke signeringer, helt i tråd med hva Mourinho ønsker, sier Meulensteen.

Det begynner å bli en stund siden United vant ligagull – i United-målestokk, men målsetningen bør likevel være klar, ifølge den tidligere United-treneren.

LUKAKU: Scoret to mål i Premier League-debuten.

God miks av spillere

– Hver eneste spiller er klar over Manchester Uniteds utgangspunkt, hva de ønsker og hva de må gjøre. Det er å vinne Premier League og å gjøre det bra i Champions League.

– Mourinho har mye erfaring i en rekke store klubber, og nå synes jeg han har en veldig god miks av spillere. En føler det bare. Nå er det noe som klikker sammen, sier han.

Meulensteen forlot United da David Moyes ankom med sitt eget trenerapparat sommeren 2013. Siden har han hatt opphold, med varierende grad av suksess, i Anzhi Makhachkala, Fulham, Maccabi Haifa, før han i sommer endte opp i indiske Kerala Blasters.

Powered by Labrador CMS