Benekter United-exit

René Meulensteen benekter at han er på vei ut av klubben.

Publisert Sist oppdatert

I kjølvannet av Sir Alex Fergusons pensjonering har det blitt spekulert hyppig rundt fremtiden til hans to mest betrodde, Mike Phelan og René Meulensteen. Mens Phelan og keepertrener Eric Steele måtte forlate sine poster, er Meulensteen fremdeles en del av Uniteds trenerteam.

Mange har hevdet at Moyes er meget interessert i å ta med seg sitt eget trenerteam fra Everton, og dermed har også fremtiden til Meulensteen blitt regnet som usikker.

Manchester Uniteds førstelagstrener, René Meulensteen, sier til det nederlandske fotballmagasinet ELF Voetbal at han ikke har blitt degradert eller sparket etter Fergusons avgang

– I øyeblikket vil jeg returnere til treningsfeltet 1. juli. Jeg er fortsatt under kontrakt med klubben, sier nederlenderen.

– Jeg har ikke trappet ned, og jeg har heller ikke blitt sparket av Manchester United. Jeg er fortsatt ansatt, la han til.

Meulensteen har i det siste også blitt linket til Wigan etter at Roberto Martínez har bestemt seg for å forlate Wigan Athletic etter denne sesongen, men foreløpig har det ikke foreligget noe konkret på det stadiet.

Uniteds førstelagtrener er i øyeblikket bookmakernes soleklare favoritt – med klar margin til Karl Robinson, Steve McClaren og Owen Coyle som blir sett på som outsidere til stillingen.

Powered by Labrador CMS