Meulensteen til Sunderland?

Tidligere United-trener Rene Meulensteen har snakket med Sunderland, hevder engelsk avis.

Publisert Sist oppdatert

Det er vanligvis pålitelige Daily Telegraph som melder om dette.

Nederlenderen skal allerede ha snakket med klubbens eier, Ellis Short, om å bli ny manager for «de svarte kattene».  Gus Poyet er favoritt til jobben, og har blitt intervjuet av Short, og Poyet har uttalt seg i media om hvor lyst han har på jobben. Sunderland-jobben ble ledig etter at Paolo Di Canio fikk sparken etter bare 13 kamper som manager.

Ikke at Di Canio kan klage om han sammenligner seg med Meulensteen, som måtte gå fra managerjobben i Anzhi etter bare 16 dager der. Nå ser Meulensteen seg om etter en ny jobb, og han har blitt linket til assistentmanagerjobben i Fulham under landsmann Martin Jol, men en managerjobb som den i Sunderland vil kanskje være mer fristende.

At Anzhi-oppholdet ikke ble en suksess bør kanskje ikke Meulensteen få skylden for, siden det der var svært spesielle omstendigheter. Men heller ikke det forrige forsøket på å være sjef gikk dårlig. Han signerte en treårskontrakt med Brøndby, men etter bare et halvt år reiste han tilbake til United etter dårlige resultater og mye krangling med ledelsen. I United har ryktet hans igjen tatt seg kraftig opp, og mange fans ble skuffet da det ble klart at United og Meulensteen skulle skille lag igjen.

Om Meulensteen får jobben så får han flere kjente fjes å jobbe med. John O’Shea er kaptein, mens spillere som Wes Brown og Phil Bardsley også spiller i klubben.

Søndag møter Sunderland Liverpool, i en kamp der midlertidig sjef Kevin Ball etter alt å dømme leder laget. Neste kamp igjen er hjemmeoppgjøret mot Manchester United.

En annen tidligere United-trener, Ricky Sbragia, var manager for Sunderland i andre halvdel av 2008/09-sesongen etter at Roy Keane trakk seg fra stillingen. Første kampen hans var 1-0-tapet mot – ja, nettopp – Manchester United.

Powered by Labrador CMS