– Tålmodighet er nøkkelen

Regan Poole ser sin fremtid i Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Etter debuten mot Midtjylland tok det helt av for Marcus Rashford.

Det ikke alle husker er at vi hadde en annen debutant i den kampen, Regan Poole.

Den unge waliseren kom inn på tampen av oppgjøret, men har ikke spilt for førstelaget siden den gang.

Nå ønsker Poole å spille seg til en plass i laget og er klar på at tålmodighet er nøkkelen, i et intervju med Sky Sports.

– Jeg har fått en liten smak på førstelaget, og det er det jeg vil ha mer av. Jeg er fortsatt bare 18 år og jeg har god tid, så jeg må være tålmodig og vente på muligheten min.

Fikk sin førstelags-debut mot Midtjylland: Regan Poole.
Fikk sin førstelags-debut mot Midtjylland: Regan Poole.

Midstopperen innrømmer at det kan være vanskelig å se nye forsvarsspillere bli hentet til United for store summer, men unggutten er optmistisk for hva fremtiden vil bringe.

– Jeg ønsker å være i klubben så lenge som mulig, så jeg bryr meg ikke om nye signeringer. Vi får heller se hvordan situasjonen er når jeg er blitt 21-22 år.

– Det var så klart vanvittig å få debuten min i en alder av 17, det var heller ikke forventet. Nå vil jeg bare ha mer av det.

Poole har fortsatt to år igjen av den nåværende kontrakten med United og er åpen for utlån allerede neste sesong.

– Det er en mulighet, men jeg har ikke satt meg ned med klubben for å diskutere fremtiden enda. Det er vanskelig, for jeg jobber under de beste trenerne i verden i United, men alt avhenger av hva klubben mener er best. Jeg drar gjerne på lån, for jeg savner å spille førstelags-fotball.

Regan Poole er nå på landslagsoppdrag for Wales U20. De har reist til Frankrike og Toulon Tournament – et slags uoffisielt VM for aldersbestemte landslag.

Powered by Labrador CMS