Imponerte fremfor prinsen

Men det blir vanskelig for Aston Villa å rykke direkte opp til Premier League.

Publisert Sist oppdatert

United-keeper Sam Johnstone har hatt en strålende sesong på utlån i Aston Villa.

25-åringen har spilt hvert minutt av samtlige 42 ligakamper så langt, og har holdt nullen 19 ganger.

Tirsdag kveld ble det 1-0-seier hjemme mot opprykksrival Cardiff, noe som betyr at Villa ligger på 4. plass i Championship, med 76 poeng.

Birmingham Mail belønner ham med karakteren 8 for innsatsen, og det skulle også bare mangle etter noen redninger som var av en slik karakter at en plutselig kom på at han har trent sammen med David de Gea.

Les også: Johnstone åpner for United-exit

Axel Tuanzebe fikk også sjansen fra start, for andre gang på to uker, men fikk en tidlig smell og forlot banen midtveis i 1. omgang. Synd for talentet, som har slitt med hamstring-problemer under utlånsperioden.

Uten at det svekket Villa, som holdt unna til seier.

Problemet er at det bare er fire kamper igjen å spille, og avstanden opp til Cardiff er fire poeng, avstanden opp til Fulham på direkte opprykksplass er fem poeng, og hvis Cardiff vinner sin hengekamp vil avstanden til direkte opprykk være sju poeng.

Vanskelig, altså, så kort tid før ligaslutt.

Trøsten får være at de har ti poeng å gå på ned til laget som ligger rett under play off. I skrivende stund er det Villa, Cardiff, Derby og Millwall som ligger på playoff-plass.

Kongelig besøk

At John Carew er til stede på Villa Park er ikke så spesielt, men han satt der faktisk sammen med Prins William – som er Aston Villa-supporter.

Etterpå dukket prinsen også opp i mixed zone – og i garderoben.

På Instagram får vi se at Prins William fikk æren av å møte Sam Johnstone:

Andre utlånte i aksjon tirsdag:

Regan Poole spilte 90 minutter som midtstopper for Northampton, men det ble ingen hyggelig opplevelse borte mot Blackpool. Hjemmelaget vant 3-0, Northampton ble liggende nest sist på tabellen og med fire poeng opp til sikker grunn så skal de få slite med å holde seg i League One.

Powered by Labrador CMS