James solgt til Wigan

Reece James fortsetter karrieren i League One.

Publisert Sist oppdatert

Reece James har blitt solgt til Wigan. 21-åringen har signert en treårskontrakt med The Latics.

Venstrebacken imponerte i sesongoppkjøringen før forrige sesong, men klarte ikke å ta med seg prestasjonene inn i sesongen.

Gutten fra Lancashire begynte sin United-karriere i 2012. Da hadde han tilbrakt ungdomsårene i Rossendale United, Blackburn Rovers og Preston North End.

Ett år etter at han ankom United ble han enig med Carlisle om et halvt år langt utlån fra juli 2013. Oppholdet var imidlertid ikke vellykket, og allerede i september returnerte han til United, hvor han tilbrakte resten av sesongen på reservelaget.

James imponerte i pre-season i fjor sommer. Louis van Gaal ga unggutten sjansen, og James takket for tilliten med å blant annet score to mål i 7-0-seieren over LA Galaxy.

Han fikk sin eneste sjanse i en offisiell kamp i katastrofekampen borte mot Milton Keynes Dons. Manchester United tapte som kjent 4-0, og etter det fikk ikke James flere sjanser på førstelaget.

Van Gaal er dermed i ferd med å kvitte seg med én etter én av de elleve som startet kampen mot MK Dons.

Marnick Vermijl, Anderson, Michael Keane, Saido Janko, Shinji Kagawa og Danny Welbeck er alle borte, noe som betyr at David de Gea, Jonny Evans, Jávier Hernández og Nick Powell er de eneste gjenværende fra startelleveren.

James rakk å prøve seg på utlån i både Rotherham United og Huddersfield Town forrige sesong. Nå er imidlertid James’ karriere i United over – i hvert fall i denne omgang – og dermed er det bare å ønske ham lykke til videre i karrieren.

Powered by Labrador CMS