Brown delaktig igjen

Reece Brown fikk 90 minutter på banen da England spilte 0-0 for tredje gang på rad i U20-VM.

I de tø første gruppespillkampene hadde ikke England scoret eller sluppet inn mål, og mot Mexico gjentok historien seg. Denne gangen må nok engelskmennene si seg fornøyde med uavgjort, siden Mexico fortjente å vinne. I første omgang fikk mexicanerne straffe, men keeper Jack Butland hindret scoring.

United-spiller Reece Brown har spilt samtlige minutter så langt i mesterskapet, og er en viktig grunn til at Three Lions har holdt nullen. Mot Mexico gjorde han igjen en solig jobb, med trygge valg og uten å prøve seg på noe spektakulært.

England endte på tredjeplass i gruppe F, men har likevel muligheter for avansement. Med tre poeng og null i målforskjell, har de gode muligheter til å bli blant de beste treerne, som også går videre.