Uavgjort for United-duo

Scott Wootton og Ryan Tunnicliffe var begge involverte i Peterboroughs kamp mot Millwall onsdag kveld. Les alt om Uniteds utlånte her.

Scott Wootton/Ryan Tunnicliffe, Peterborough

ONSDAG 17. AUGUST: Peterborough, med Darren Ferguson i spissen, møtte onsdag kveld Millwall på bortebane. Posh hadde før kampen én seier og ett tap, og i går fylte de opp hele rekka gjennom å spille uavgjort på The New Den. Scott Wootton spilte hele kampen, mens Ryan Tunnicliffe kom inn på stillingen 0-2 i det 68 minutter.

Kun syv minutter etter Tunnicliffes innhopp hadde Peterborough scoret to ganger, og stillingen var plutselig 2-2 – noe som også ble sluttresultatet. Nyopprykkede Peterborough har dermed fått en god start på sesongen i Championship, og ligger for øyeblikket på en 11. plass på tabellen.

Reece Brown, Doncaster Rovers

TIRSDAG 16. AUGUST: Brown ble klar for Doncaster i går og startet på benken hjemme mot Nottingham. Wes’ lillebror fikk spille de siste fire minuttene, men klarte ikke forhindre et 0-1-tap for nedrykkstippede Rovers.

Robbie Brady, Hull City

TIRSDAG 16. AUGUST: Sammen med tre X-Reds startet Brady borteoppgjøret mot Leeds United, men det ble en kveld Hull-spillerne ønsker å glemme raskt. Brady stod for kampens første avslutning, men det var i den andre enden av banen det meste skulle skje på Elland Road. Joe Dudgeon var involvert da et selvmål sørget for tigrenes eneste mål for kvelden, som endte med et stygt 1-4-tap.

Joshua King (Mönchengladbach) og Ritchie De Laet (Norwich) har spillefri i midtuka, mens Bebe er langtidsskadet og vil returnere først om et halvt års tid.