Tar ikke et nei for et nei

Manchester United har fått langt færre billetter enn de har krav på til bortekampen mot Sunderland. Det finner ikke fansen seg i.

Publisert Sist oppdatert

I første omgang fikk klubben kun tildelt en billettkvote på 1700 til kampen mot Sunderland på Stadium of Light søndag 13. mai, hvilket er 1300 færre enn det fansen har krav på.

Premier League-regler tilsier nemlig at gjestende klubb skal tildeles minimum 3000 billetter, men Red Armys gjentatte brudd på sikkerhetsreglene har ført til at Sunderland glatt har sett bort fra disse.

Red Army nekter imidlertid å la seg tråkke på tærne, og ifølge Press Association Sport er Manchester United-supporternes stahet nå i ferd med å la seg belønne.

Klubbene har ettersigende vært i dialog som en følge av uenighetene, og til tross for at en endelig avgjørelse enda ikke er fattet, skal sjansene for å få utvidet kvoten til sesongens siste kamp være gode.

Mark Longden i The Independent Manchester United Supporters Association (IMUSA) har tidligere uttalt at «klubber gjort dette mot United i ti år nå», og at «sikkerhetsargumentet er i beste fall falsk».

Powered by Labrador CMS