Vant på en dårlig dag

Ronaldo var benket da Real Madrid slo Deportivo tross rufsete forsvarsspill.

La Liga-toget har for lengst forsvunnet for Real Madrid med Barcelona som enslig lokfører. I kampen mot Deportivo, som var generalprøven før kampen mot Barcelona neste uke, var Cristiano Ronaldo plassert på benken.

Real Madrid hadde ingen god første omgang og slet med å få det til å stemme på Riazor. Spesielt rufsete var det i de bakre rekker og keeper Diego Lopez hadde flere tvilsomme involveringer, blant annet da hjemmelaget tok ledelsen. Riki smalt til med et skudd fra såpass skrått hold at den spanske sisteskansen burde hatt full kontroll, men ballen føk i stedet rett i mål.

Deportivo vant skuddstatistkken 12-5 i første omgang – selv om Real Madrid hadde ballinnhavet – og gikk til pause med en fortjent ledelse.

Etter at Real Madrid ennå ikke hadde maktet å utlikne et kvarter ut i andre omgang gjorde Mourinho et trippelbytte som blant annet inneholdt en viss portugiser.

Og med Ronaldo på banen ble det naturligvis andre boller. Med friske bein på banen presset Real Madrid hjemmelaget hardt og etter 72 minutter fikk de omsider utlikningen da Káká satte inn 1-1. Senere var samme mann sentral da han spilte gjennom Ronaldo på glitrende vis. Portugiseren spilte fri Higuain på åpent mål som enkelt satte inn 2-1 og dermed sikret seier for Real Madrid på en dårlig dag.

Rett før slutt pådro Angel di Maria seg et tåpelig rødt kort da han fikk to gule kort på ti sekunder.

Deportivo La Coruña – Real Madrid 1-2

1-0 Riki (34), 1-1 Kaka (72), Higuain (88)

Real Madrid: Lopez, Arbeloa, Pepe, Carvalho (Ronaldo 57), Marcelo (Özil 57), Essien (Khedira 57), Modric, Di Maria, Kaka, Callejon, Higuain

Ubenyttede innbyttere: Adan, Coentrao, Albiol, Morata