IMPONERT: Mats Svensson likte de han så av Ángel Di María.

– Brydde seg bare om seg selv

Ángel Di María med nye kraftsalver mot sin tidligere klubb.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært mye frem og tilbake mellom Real Madrid og Ángel Di María i media etter at Manchester United gjorde ny britisk transferrekord og signerte argentineren for rundt 600 millioner kroner.

Di María har uttalt det ene og det andre, blant annet om hvordan han følte seg presset ut av klubben, og da klubbstyret i Madrid-klubben sente han brev foran VM-finalen mot Tyskland.

DI MARÍA: Leverte varene i debuten.
DI MARÍA: Leverte varene i debuten.

Nå utdyper han for The Independent.

– Alt (Real) Madrid brydde seg om var seg selv. De ville forsikre seg om forsikring i tilfelle jeg ble skadet. Det var ikke for dem – bare for økonomiske grunner, de brydde seg virkelig ikke om hvordan jeg følte meg.

– Real Madrid sendte meg et brev. Det ankom rundt klokken 11 om morningen. Jeg var forvirret og jeg var allerede på knærne – sønderknust.

– Brevet informerte meg om at jeg ikke måtte risikere å spille med skadet og at eg jeg måtte trekke meg. Jeg bare rev brevet i stykker og kastet det. Jeg snakket ikke med noen i klubben.

Den argentinske stjernespilleren som serverte tre målgivende pasninger og én scoring i privatlandskampen mot Tyskland i midtuken forteller hvor enormt skuffet og trist han var for å ikke spille den prestisjetunge VM-finalen på Maracanã.

– Jeg var i ein forferdelig situasjon. Hvordan forventet folk at jeg skulle føle meg? Spillerne var desperate for at jeg skulle spille, og spesielt Lionel Messi, men jeg kunne ikke risikere noe. Jeg måtte gjøre en personlig oppofring for laget.

– Dere kan bare se for dere hvordan jeg følte meg når jeg visste at jeg ikke kom til å spille. Den argentinske sjefen gjorde beslutningen å ikke bruke meg og det var det beste for laget. Jeg aksepterte det men det gjorde det ikke noe lettere for meg.

Powered by Labrador CMS