– Barca-salg betyr United-straff

Detaljer fra Uniteds kjøp av Angel Di Maria er nå blitt lekket.

Publisert Sist oppdatert

Det ble dessverre aldri noen suksess med Angel Di Maria i United, og etter et snaut år i Manchester dro han videre til Paris og Paris St. Germain.

En overgang tilbake til Spania og Real Madrids argeste rival, Barcelona, ville uansett egentlig vært umulig, er det nå kommet frem.

Og er det trolig også nå.

Real Madrid fikk nemlig inn en anti Barcelona-klausul i kontrakten med United, skriver The Telegraph, som siterer nettstedet Football Leaks. Sistnevnte har sett Di Marias kontrakt, og der står det at United hadde måttet betale Real Madrid 50 millioner euro i straff om han ble solgt til Barcelona i 2015, 40 millioner hvis han ble solgt dit i 2016 og 30 millioner hvis han ble solgt dit i løpet av kontraktstiden, skriver The Telegraph.

Ifølge avisa gjaldt straffeutmålingen også om Di Maria ble solgt videre til en utenlandsk klubb – og så derfra ble solgt videre til Barcelona.

Det skulle, så vidt united.no forstår, at anti Barcelona-klausulen nok også er med i Uniteds kontrakt med Paris St. Germain, siden United ikke vil være interessert i en straff på 30 millioner euro om PSG senere skulle finne på å selge argentineren til katalanerne.

Powered by Labrador CMS