Trøbbel i paradis

Bombetrussel førte til evakuering på UCLA i Los Angeles, mens Real Madrid er misfornøyde med dårligere fasiliteter enn United.

Publisert Sist oppdatert

United forbereder seg til 2017/18-sesongen på UCLA-campusen i Los Angeles, et sted José Mourinho har likt såpass godt at han har tatt med flere av sine lag dit tidligere.

Det inkluderer Real Madrid, som nå også er tilbake der, og trener nært United.

Onsdag kveld klokka ti over ti (lokal tid, i skandinavisk tid skjedde det grytidlig torsdag morgen) var det drama på UCLA. En bombetrussel førte til evakuering av flere sovesaler på universitetet, men ingen mistenkelige gjenstander ble funnet etter at området ble gjennomsøkt.

De evakuerte ble ifølge Daily Mirror ført til Drake Stadium, der United har trent under oppholdet. Det har ikke dukket opp noen indikasjoner på at United ble påvirket av hendelsen, og United trente torsdag som normalt.

GODT HUMØR: Fra onsdagstreningen, noen timer før en bombetrussel førte til UCLA-evakuering til Drake Stadium.

 

Real Madrid misfornøyde

Som nevnt trener også Real Madrid ved UCLA-campusen, noe som har ført til misnøye. Heldigvis fra Real Madrids side, og ikke Uniteds. United kom flere dager før Real Madrid dukket opp, og det gjør at United får trene på Drake Stadium, mens Real Madrid trener på en bane ved siden av – en bane som ifølge Daily Mirror ikke akkurat imponerte Madrid-klubben.

Det skal også ha vært en utfordring knyttet til at begge klubbene ville benytte seg av de samme overnattingsfasilitetene.

Uniteds største problem kan bli varmen (selv om MUTV-ekspertene har snakket om at en liten trekk gjør at det uansett er bedre enn på mange andre turnéer), og ifølge Daily Star har United fått International Champions Cup-arrangøren til å fikse et svømmebasseng som spillerne kan kjøle seg ned i ved siden av.

Powered by Labrador CMS