– Ugunstig å møte United nå

Men veldig nervøse Real Madrid-fans håper Mourinho har lært, og at han hviler spillere mot Barcelona lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Samtidig som at United er verter for Norwich i Premier League lørdag møtes Real Madrid og Barcelona til seriekamp på Santiago Bernabeu i Madrid.

Fire dager etter at Real møtte og slo Barcelona i cupen møtes lagene altså på ny, og det bare tre dager før storkampen mellom United og Real på Old Trafford.

– Manglet sprut i fjor

Real-fansen innrømmer at det langt i fra er gunstig.

– Jeg tviler sterkt på at Real Madrid topper laget også i lørdagens El Clásico. La Liga er avgjort enten man vil det eller ikke og det er kun æren igjen klubben har å spille for. Personlig tror jeg et par spillere som er ekstra utsatt for skade og slitasje ikke kommer til å starte El Clásico, sier Bendik Eftang til united.no.

Eftang er ansvarlig redaktør og styremedlem i realmadrid.no.

Han håper at Real lærte av semifinalen mot Bayern München i fjor.

– Det var nøyaktig slik i fjor også og mange mener at Real Madrid gikk ut mot Bayern München grunnet et stressende dobbel-Clásico rett før. Det var rett og slett ikke nok sprut og ork i beina på slutten av oppgjøret mot tyskerene til å gå videre. Så ja, jeg vil si det er ugunstig å møte United til en så viktig kamp bare dager etter man har møtt Barcelona to ganger på rad.

– Vi får håpe at Mourinho og resten av laget har lært av fjorårets feil.

– Begge lag scorer

– Hva er viktigst?

– United-kampen er uten tvil viktigst. Vi har allerede slått Barcelona og er i finalen i den spanske cupen og helgens El Clásico betyr «mindre» enn på lenge med tanke på tabellsituasjonen i den spanske ligaen.

– Uansett så tror jeg Real Madrid kommer til å bruke enormt med krefter mot Barcelona uansett utfall av kampen.

– Betyr det at du er nervøs før United-kampen?

– En motstander som United frykter man alltid, uansett. På den andre siden har jeg alltid tro på laget mitt, uansett hvilke elleve vi stiller med og hvilket lag som står på motsatt banehalvdel. Jeg er naturligvis nervøs, veldig nervøs. Jeg tror begge lag scorer akkurat som de gjorde i Madrid for noen uker siden, det store spørsmålet er hvem av de to lagene som scorer flest, sier Eftang.

Her kan du ta en titt på nettsiden realmadrid.no.

Powered by Labrador CMS