– Vi er nødt til å drepe slike kamper

Frustrasjon og slurv var nøkkelordene etter at United rotet bort seieren i Belgia.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United så ut til å få et fantastisk utgangspunkt foran returen på Old Trafford, men så dukket Dendoncker opp med et fantastisk hodestøt fem minutter før slutt.

Dermed endte det 1-1 mot Anderlecht i Belgia, noe som fortsatt er et utgangspunkt United før kampen trolig hadde sagt seg brukbart fornøyd med.

Bortelaget så ut til å ha grei kontroll på Anderlecht i store deler av kampen, men én avslutning på mål var alt som skulle til.

Her er reaksjonene etter kampen:

José Mourinho

Om resultatet – som han var fornøyd med:

– Resultatet er positivt. Men jeg synes resultatet skulle vært mye bedre. Vi har egentlig en enkel kamp å spille i 2. omgang, men vi var for slurvete. De fikk kontringer og skapte problemer for oss, sier portugiseren. 

Han mente United var solide defensivt.

– Det var en god defensiv kamp. Lingard, Mkhitaryan og Rashford gjorde den defensive jobben de skulle og forsvaret gjorde en god jobb.

Nok en gang klarte ikke United å utnytte overtaket i spill og sjanser til å vinne kampen. Det irriterer sjefen grenseløst. 

– Noen ganger kan man ta to touch og ikke bare spille på en touch. Pogba hadde en stor sjanse, men det var en god redning av keeperen. Men dette har vært et problem for oss hele sesongen. Vi skaper sjanser, men utnytter dem ikke.

Er Tielemans god nok for PL?

– Det vil jeg ikke svare på.

Hvordan er partnerskapet mellom Rojo og Bailly?

– De må spille og tyne seg helt til grensen. Dersom vi skulle havne i en situasjon der vi ikke lenger kan bli topp-4 i Premier League, er det en enkel avgjørelse. Da hviler jeg dem i ligaen og satser alt på Europa League. Men akkurat nå må de spille alt.

Michael Carrick

KAPTEIN: Carrick overtok kapteinsbindet fra Fellaini, som startet på benken i kveld.

– Det er frustrerende. Vi hadde god kontroll, men begynte å slurve igjen. Vi er nødt til å drepe slike kamper. Vi burde ha vunnet denne. De hadde én sjanse og scoret på en heading. Vi må være mer kyniske – så enkelt er det.

Han mener United ble for komfortable, men påpeker at 1-1 er et brukbart utgangspunkt.

– Vi var for komfortable og begynte å slurve. Det er selvfølgelig ikke verdens ende å spille uavgjort her, men vi er bedre enn som så! Det er de små marginene som kan utgjøre en stor forskjell, men vi ser fram mot den neste kampen, sier Carrick.

Marouane Fellaini

Belgieren kom inn for Marcus Rashford et kvarter før slutt, og var naturlig nok svært skuffet etter kampen.

– Resultatet er frustrerende. Vi hadde sjansen til å score flere mål og vinne kampen, men klarte ikke det. Men vi har en kamp til å spille som vi skal vinne for å komme oss til semifinalen. 

– De hadde noen sjanser, men var ikke veldig farlige. Vi kontrollerte kampen og hadde sjanser til å avgjøre, men slik gikk det ikke. Nå må vi bare flytte fokuset over på Chelsea og så den siste kampen mot Anderlecht. 

Hør hva ansvarlig redaktør Dag Langerød hadde å si etter kampen:

Powered by Labrador CMS