MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 09: Manager Louis van Gaal of Manchester United waves to the crowd ahead of the Emirates FA Cup Third round match between Manchester United and Sheffield United at Old Trafford on January 9, 2016 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

– Fansen og spillerne kjedet seg

REAKSJONER: Det mente Paul Scholes. Les også hva Van Gaal, Schweinsteiger og Rooney hadde å si etter 1-0-seieren over Sheffield United.

Publisert Sist oppdatert

Louis van Gaal stilte et sterkt lag mot Sheffield United som er to divisjoner under Manchester United, men det var innbytterne som satte fart i de røde.

Kampen mot Blades ble den tiende på rad hvor United ikke har klart å score iløpet av de første 45 minuttene av en kamp på Old Trafford.

Her kan du lese reaksjonene etter poengdelingen.

Louis van Gaal

- SEIER VAR VIKTIGST: Louis van Gaal la trykk på at seier var det viktigste mot Sheffield Utd.
– SEIER VAR VIKTIGST: Louis van Gaal la trykk på at seier var det viktigste mot Sheffield Utd.

– De var en god motstander og vi må spille mye raskere fotball enn hva vi gjorde. Det er enklere å forsvare seg enn å angripe, vi vant denne kampen og det er det viktigste.

– Vi må gjøre det bedre enn vi gjorde i dag. Ingen snakker om hvor mange sjanser Sheffield skapte, det snakkes bare om hvordan de forsvarte seg.

– Fansen vinket til meg, så jeg vinket tilbake. Det er bare høflig.

– Schweinsteiger har ikke et ankelproblem, det er kneet hans.

– Det er ikke riktig å kjøpe spillere i januar-vinduet. Dersom vi tror de kan komme med store bidrag så kan vi se på det.

Paul Scholes

– Dette er sånn laget til Louis van Gaal spiller, han vil være fornøyd med 1-0. Du må sørge for at noe skjer for fotballen i en klubb som denne. Jeg ville vært deprimert om jeg var manager for dette laget.

– De siste ukene har jeg prøvd å forsvare laget. Det er bare negativ fotball på Old Trafford. Jeg skjønner ikke hvordan man kan være fornøyd med en 1-0-seier over et League One-lag. LVGs fotball matcher ikke Uniteds.

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 09: Manager Louis van Gaal of Manchester United waves to the crowd ahead of the Emirates FA Cup Third round match between Manchester United and Sheffield United at Old Trafford on January 9, 2016 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)
FORNØYD?: Paul Scholes kan ikke forstå om LVG vil være fornøyd med 1-0-seieren over Sheffield.

– Jeg tror ikke LVG vet hva Herrera er, Martial blir alltid byttet på, Mata har ikke farten til å spille ving. Vi vet ikke.

– Fansen kjedet seg og ingenting skjedde gjennom kampen. Spillerne så ut til å kjede seg, de smiler ikke og har ikke viljen. Van Gaal så ut til å kjede seg også.

– I dette laget er det poengløst å bruke en spiss. Spillerne leter ikke etter å slå til Rooney. Han blir frustrert.

Bastian Schweinsteiger

Wayne Rooney

– Du vil vinne kamper, og for å vinne kamper må du score mål. Vi vant kampen i dag og det er det som teller.

– Vi forbedrer oss som et lag og vi kan føle det. Vi er fornøyde med å kvalifisere oss for den neste runden.

Powered by Labrador CMS