– United vil kjempe i toppen

Engelsk media mener at Uniteds evne til å snu kamper, gjør at de kan vinne ligaen i år. Les hva de skriver etter 4-3-seieren mot Reading.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News fokuserer på Wayne Rooneys to scoringer. I forkant av kampen ba Sir Alex Ferguson om flere scoringer fra Rooney, og den engelske spissen leverte som bestilt. Scoringene kunne heller ikke kommet på et stort bedre tidspunkt, ettersom Manchester City snublet mot Everton.

The Guardian skjønner godt at Ferguson ikke likte denne kampen. De mener lørdagens oppgjør var fantastisk for tilskuerne, men en kamp managerne hater. – For et lag som hadde sluppet inn det første målet 13 av 21 kamper i år, sier det mye at Ferguson mente dette var den dårligste kampen deres defensivt, skriver avisen og legger til at for Readings del, ble det bare nesten igjen.

– Dette resultatet gjør at neste helgs kamp mot City blir et fascinerende oppgjør, skriver The Telegraph. United topper tabellen tre poeng foran nettopp City, før lagene møtes på Etihad Stadium neste søndag. Men de mener det skal godt gjøres å score like mange mål som United og Reading gjorde lørdag. De nevner også scoringen Van Persie ble snytt for, men sier at når den ikke fikk noe utslag for hvor poengene gikk, så er det ikke grunn til å henge seg for mye opp i den når man likevel fikk se sju scoringer.

The Independent mener at dårlig forsvarsspill fra begge lag var årsaken til målfesten i første omgang. De mener at når selv en erfaren mann som Sir Alex Ferguson sa han trodde alle scoringsrekorder ville bli slått, beviser det at det var en spektaulær omgang.

– Reading fikk mye skryt, men det var comeback-kongene som klarte det igjen. Med en slik bestemthet, kan de definitivt kjempe om ligatittelen i år, skriver de.

Powered by Labrador CMS