– En sprø kamp

For de nøytrale tilskuerne var Uniteds 4-3-seier over Reading en fryd, men det var det ikke for spillerne, forteller Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Sju mål i første omgang og tapte ledelser for begge lag var innholdet i første omgang. Etter kampslutt innrømte Rooney at det var en kaotisk kamp.

– For å være helt ærlig var det sprøtt, men vi kjempet oss gjennom det. Vi forsvarte oss ikke godt nok på dødballer i første omgang, og det kunne straffet oss, sier Rooney til ESPN ifølge ManUtd.com.

– Vi ville være mer solide i andre omgang. Det ga dem litt enkelt ballinnehav, men vi ville sørge for at vi var trygge defensivt og heldigvis fikk vi de tre poengene.

Selv om kampen var en fryd for de nøytrale tilskuerne, var det ikke det for spillerne. Snarere tvert i mot, mener Rooney.

– Slike kamper er morsomme når man ser tilbake på dem, men når du spiller vet du ikke hva som vil skje. Det svingte frem og tilbake som i en basketballkamp, men jeg er sikker på at fansen og de nøytrale nøt kampen, sier han.

Mot Reading slapp United inn det første målet for tiende gang i ligaen denne sesongen. Åtte av gangene har de snudd det til seier, og Rooney tror troen på egne ferdigheter er grunnen til at de ender opp som seiersherrer.

– For trenerne og fansen er det nok ulidelig, men vi har alltid troen på oss selv. Selv om vi ble liggende under to ganger i dag, trodde vi alltid at vi kunne vinne og vi viste at laget har stor karakter, sier Rooney.

Powered by Labrador CMS