– Sesongverste defensivt

Men Sir Alex Ferguson var fornøyd med seieren. Han kunne også fortelle at Anderson mister neste helgs byderby på grunn av en lårskade.

Publisert Sist oppdatert

Anderson haltet av banen like før pause i 4-3-seieren og ble erstattet av Phil Jones. Brasilianerens United-karriere har vært preget av skader, og nå har det skjedd igjen.

– Anderson måtte ut med en lårskade og vil være ute i noen uker, sier Ferguson ifølge ManUtd.com, og bekrefter dermed at han må stå over kampen mot Manchester City neste helg.

Ferguson var fornøyd med tre poeng i det han beskrev som en utrolig kamp, men var, ikke overraskende, skuffet over å slippe inn tre mål.

– Det er det dårligste forsvarsspillet vi har hatt denne sesongen. I dag reddet vi oss inn, men vi må bli kvitt disse problemene. En stund trodde jeg at dette skulle bli den mest målrike kampen i Premier League-historien.

– Vi klarte ikke å forsvare oss mot innleggene, men samtidig slo Nicky Shorey inn noen fantastiske innlegg. I dag kunne vi blitt knust, men heldigvis scorer vi alltid mål. Wayne Rooney, Robin van Persie og Ashley Young var alle fantastiske i første omgang. Reading-forsvarerne klarte ikke å håndtere dem, sier Ferguson.

Sir Alex valgte å sette inn Chris Smalling for Rafael etter en halvtime, og han mener det ga mer defensiv trygghet og sørget for større hodestyrke på dødballer.

– I første omgang tenkte jeg at det trengtes et mirakel for å vinne kampen, men heldigvis klarte vi det. Det var viktig, siden resultatene i de andre kampene gikk vår vei, sier han.

Neste ligakamp for United er mot Manchester City på bortebane. United-manageren er ikke direkte optimistisk før toppoppgjøret.

– Hvis vi vinner neste helg, blir det en av våre beste seiere noen gang. De er et veldig godt og fysisk sterkt lag, sier skotten.

Powered by Labrador CMS