Rio tvilte aldri

Rio Ferdinand uttaler at han aldri var i tvil om at United ville få vinnermålet på Madejski i går, til det er kvaliteten og talentet i laget for stort.

Publisert Sist oppdatert

Rio og resten av forsvaret ordnet sesongens 18 kamp uten baklengsmål, men forover klarte ikke United å få hull på byllen før i det 77. minutt. Likevel uttaler en selvsikker Ferdinand at han hadde troen på seier hele veien i går.

"Du begynner å lure på om du kommer til å score, men de siste femten minuttene vet vi at vi alltid får tre eller fire sjanser," sa Ferdinand til MUTV etter kampen. "Med den mengden talent vi har, tenker man alltid at vi scorer på den neste [sjansen]. Rooney og Ronaldo, som har vært bra for oss i det siste, klarte til slutt å få ballen i mål."

Om viktigheten av forsvarsarbeidet fortsetter Rio: "Å holde tett bakover er viktig, hvis man ikke slipper inn mål har man alltid en sjanse til å vinne. Det var viktig for oss i dag, å holde buret rent."

"Vi hadde mange sjanser i første omgang, men vi klarte ikke å score. Mønsteret fortsatte i annen omgang, men vi klarte til slutt å få to mål mot slutten av kampen. Vi hadde flaks i dag, men jeg syntes vi skapte nok sjanser til at vi fortjente det."

"Reading var en de vanskeligste kampene vi har spilt i år. De jobbet knallhardt og presset oss over hele banen i jakten på tre poeng," fortsatte Ferdinand.

Rio var også full av skryt overfor Carlos Tevez og Wayne Rooney sitt samspill i forbindelse med 1-0 målet. "Ballen inn fra Carlos var fantastisk. Han siktet på Wazza, som strakk ut beinet og sendte den forbi keeper. Jeg tror han overrasket han med en kjapp avslutning, det var et flott mål."

De to andre tetlagene i Premier League, Arsenal og Chelsea, klarte også å få med seg tre poeng hver fra sine respektive bortekamper. "Alle tre kunne ha gitt fra seg poeng i dag, men vi vant alle sammen. Vi holdt buret rent, og vi er fornøyde med seieren," avsluttet Ferdinand.

Kilde: Manutd.com

Powered by Labrador CMS