– United ga meg for mange sjanser

En ærlig Ravel Morrison om tiden i United.

Publisert Sist oppdatert

Han ble sett på den neste store, lenge før Adnan Januzaj og James Wilson stjal overskriftene. United forsøkte også å få det til med Ravel Morrison, men etter gjentatte forsøk – og fortsatt trøbbel – så ga til og med Sir Alex Ferguson opp.

Morrison endte i stedet i West Ham, for så å bli løst fra kontrakten der, og nå forsøker han å få karrieren på beina igjen i Lazio.

morrison_ravel– Kan bare skylde på meg selv

I et intervju med The Sun avviser han at han er trøbbel. Han påpeker at mye skjedde da han var ung, men når det gjelder United-perioden er han ærlig nok.

– Jeg må være ærlig. United og Alex Ferguson ga meg faktisk for mange sjanser. Jeg tror ikke de ville gitt noen annen spiller så mange sjanser som de ga meg. Jeg kan bare skylde på meg selv for det som skjedde i United. Jeg har ingen unnskyldninger.

– Mye av det som skjedde var bare dumhet. Det skjedde ikke fordi jeg var involvert i ran og slike ting. Det handlet mer om tøys, PC-spilling og å henge for mye med venner når jeg egentlig burde fokusert på trening. Jeg slet også med å holde tiden. Jeg tenkte aldri at «Shit, nå må jeg raske på for å rekke trening». Rio Ferdinand tok også tak i dette. Han tok meg til siden og påpekte at jeg måtte  være klar senest 15 minutter før treningen, og så bli der ekstra etterpå.

– For å lykkes i United – eller i en hvilken som helst toppklubb – så må man være profesjonell. Jeg slet imidlertid både med konsentrasjon og fokus den gangen. Rene Meulensteen rådet meg ikke om å dra til West Ham (…), men jeg var ung og ville spille fotball. Hadde jeg fått sjansen igjen så ville jeg imidlertid handlet annerledes, sier han.

– Spurte aldri om penger

Morrison avviser imidlertid at han ba om en svær lønnssjekk for å fortsette i United.

– Jeg ville kun spille fotball på et førstelag. (…) De kravene som ble stilt kom ikke fra meg. Jeg sa aldri at jeg ønsket dette eller det. Jeg var bare 17 år gammel, og det var en tidligere representant av meg som snakket med United om sånt.

Morrison har fått to innhopp for Lazio denne sesongen, og står totalt med 51 minutter med Serie A-fotball. Han fikk tre kamper i ligacupen for United.

Her kan du lese hele saken i The Sun (betalingstjeneste).

Powered by Labrador CMS