– Jeg ville nok gjort ting annerledes hvis jeg fikk sjansen på ny

Publisert Sist oppdatert

Ravel Morrison var kanskje det største talentet vi aldri fikk se blomstre i United-drakten.

Det mener i alle fall både Rio Ferdinand og Wayne Rooney.

– Ravel kunne blitt en 100 millioner pund-spiller, sa Ferdinand nylig.

– Jeg så Pogba og Lingard slå gjennom, men Ravel var soleklart bedre enn begge to, skrev Rooney i Sunday Times i helga.

Ravel Morrison hadde altså mye, men ikke nok, til å bli den stjernen United håpet på.

Dermed ble han sendt videre til West Ham i 202, og senere har karrieren tatt ham videre til Birmingham, QPR, Cardiff, Lazio, meksikanske Atlas, svenske Östersund, Sheffield United og nå sist på et utlån til Middlesbrough, der han var da coronaviruset stanset fotballen.

– Blir litt lei meg

Nå sier Morrison, som fortsatt bare er 27 år gammel, selv til TalkSPORT at han blir litt lei seg da folk minner ham på hvordan karrieren kunne blitt.

– Jeg blir litt lei meg, ja, når jeg hører sånt. Jeg burde fått mer ut av karrieren, men jeg håper fortsatt å få mer ut av karrieren også.

– Jeg visste at jeg hadde kvaliteten, men jeg innså ikke, jeg forstod ikke….vi snakker her (les: Rooney) om strålende spillere, men jeg forstod ikke tankegangen deres den gangen. Jeg spilte fordi jeg elsket fotball.

GULL-GENERASJONEN MED POGBA OG LINGARD: Disse elleve startet den andre finalekampen i FA Youth Cup 2011 mot Sheffield United. United vant kampen 4-1 etter mål av Ravel Morrison (første rad, nummer to f.v.) og Will Keane (første rad, nummer tre f.v.) som begge scoret to hver. Michael Keane finner du som nummer to fra høyre på andre rad. United har ikke vunnet turneringen siden.

– Jeg kan heller ikke si at jeg slet med presset fordi jeg kjente egentlig ikke noe på det, men her jeg nå er i karrieren, vel, hvis jeg hadde vært som jeg nå er da jeg var ung så ville jeg kanskje ikke gjort noen av de tingene jeg gjorde. Kanskje jeg da ville valgt en annen vei.

Skulket uten å forstå hvorfor

– United den gangen var et veldig hyggelig miljø å være en del av, verdensstjerner, rett og slett trivelig. Hvis jeg kunne gått tilbake i livet så ville det vært mye jeg ville gjort annerledes.  Jeg vokste opp i United, jeg var der fra jeg var ni år gammel. Det hendte jeg skulket treninger, og at jeg så våknet opp uten å forstå hvorfor. Likevel gjorde jeg det.

Tidligere har Morrison uttalt at det ble mye tull og tøys som ung, og at han hadde for lite fokus på det som var viktig for å skulle lykkes som fotballspiller.

LES SAKEN: – United ga meg for mange sjanser

Powered by Labrador CMS