«Big Sam» frykter United-bud

Oppdatert 17.55: Allardyce håper United ikke prøver å hente Ravel Morrison tilbake, og West Ham må angivelig betale hver gang 20-åringen spiller.

Publisert Sist oppdatert

Da United solgte Ravel Morrison til West Ham i januar 2012, var West Ham en Championship-klubb med begrensede midlier tilgjengelig til spillerkjøp.

United ville i utgangspunktet ha 3 millioner pund for unggutten, men etter forhandlingene var over, endte salgssummen på 650 000 pund. Nå skriver Daily Mail at United sikret seg at summen ville øke dersom Morrison slo til i sin nye klubb.

West Ham betaler 25 000 pund til United hver eneste gang unggutten er på banen for dem, og med hans åtte kamper sålangt denne sesongen, har United fått 200 000 pund inn på kontoen. Dersom Morrison ender med å spille 40 kamper denne sesongen, vil det bety 1 million pund til United.

Det kommer ikke frem hvor lenge denne delen av avtalen gjelder, eller om det er noe tak på hvor mye West Ham skal måtte betale totalt.

Inni sak: Sam Allardyce

– Jeg vet ikke om det er en tilbakekjøpsklausul, og hva summen i så fall er på. Men min store frykt er at Manchester United vil komme tilbake for å kjøpe ham.

– Se hva som skjedde da Chris Smalling spilte en håndfull kamper for Fulham – United kom inn med £10 millioner. Og så var det Phil Jones mens jeg var i Blackburn (Jones ble ikke kjøpt før sommeren 2011, da Steve Kean for lengst hadde tatt over for «Big Sam», journ.anm.), det er det vi må konkurrere med, fastslår Allardyce.

 

Powered by Labrador CMS