Ravel returnerer

Førstkommende helg er det duket for gjensyn med Ravel Morrison på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Det er to år siden Sir Alex Ferguson følte at nok var nok, og valgte å kvitte seg med Ravel Morrison, til tross for ungguttens udiskutable talent.

Morrison skapte problemer både for seg selv og andre utenfor banen, og United ga til slutt opp troen på at midtbanespilleren kunne klare å få livet på rett kjøl igjen, så lenge han bodde i Manchester.

ravmor
VM-AKTUELL: Denne sesongens storspill har bragt Morrison inn i landslagsdiskusjonen.

– Jeg håper du kan få orden på han, for om du gjør det, vil han bli et geni, sa Ferguson til Sam Allardyce, som i sin tid hentet han vekk fra United.

Spilletid

Veien gikk fort på utlån til Birmingham, der han fikk spille mye i Championship, og i en ny by gikk det lengre tid mellom hver gang han havnet i trøbbel.

Denne sesongenen er han fast inventar på midtbanen til West Ham, og unders Allardyces ledelse, har han blomstret stort, og det er nå talentet hans som får mest oppmerksomhet.

Slik Uniteds midtbanespillere har spilt denne sesongen, er det mange som mener at de ville hatt godt av en spiller som Morrison nå.

Det er dog ikke slutt på de kontroversielle hendelsene rundt Morrison, og bare denne sesongen har han kranglet, både med medspillere (Wilfried Zaha for England U21) og motspillere (Joel Ward fra Crystal Palace).

På lørdag kommer han altså tilbake til Old Trafford, da West Ham kommer på besøk. Spørsmålet er om Uniteds midtbane er klar for å handskes med det som nå er en helt annen spiller enn pøbelen som ble solgt for småpenger for to år siden.

 

Powered by Labrador CMS