– Gikk for sitt eget beste

Ravel Morrison trengte en ny måte å leve på, utenfor Manchester.

Publisert Sist oppdatert

For noen er det mangel på spilletid, eller mangel på talent i utgangspunktet, som hindrer en i å slå gjennom. For andre er det utenomsportslige ting.

At det er det sistnevnte som har vært problemet med Ravel Morrison er det nok liten tvil om, og Daily Telegraph siterer Sam Allardyce på at det ikke var talentet Ferguson tvilte på.

– Fergie fortalte meg om talentet hans, og det var det. Det er nok for meg. Han sa: «Hvis du kan få orden på denne gutten, Sam, så vil du ha en av de beste spillerne du noen gang har hatt.» Jeg trenger ikke noe mer enn det, gjør jeg? spurte Allardyce pressekorpset retorisk.

Crystal Palace v West Ham United - Premier League
GLAD: Sam Allardyce.

– Sir Alex lot Ravel gå for hans eget beste. Sir Alex sa at hvis Ravel skulle bli en spiller måtte han forlate Manchester og være et annet sted i landet siden han følte at Manchester ikke var noe som hjalp han med å utvikle seg. «Hvis han kommer ned til deg kan han forhåpentligvis finne et nytt liv, en ny måte å leve på, og da vil prestasjonene og ferdighetene hans skinne gjennom.» [sa Ferguson til Allardyce, journ.anm.]

– Han ønsket å bryte inn i noens førstelag – hvis ikke i Manchester United så heller et annet sted. Han kom ned her og trodde at han ville spille førstelagsfotball med en gang, men dessverre ble det vanskelig for ham. Men til slutt har det betalt seg for begge. Vi har et stort talent i våre rekker.

Powered by Labrador CMS