Stjal skoa til Rooney og Rio for å få penger til mat

Publisert Sist oppdatert

I Rio Ferdinands nye Podcast hadde han mandag Ravel Morrison som gjest – kanskje det aller største United-talentet i dette århundrede, men samtidig også også en historie som ikke endte bra.

Morrison klarte nemlig ikke å få ut potensialet sitt – ikke i United eller noen andre klubber.

Før podcasten tekstet Ferdinand Sir Alex Ferguson om Morrison, og ba om fem ord som karakteriserte supertalentet.

Dette var svaret, som var mer enn fem ord:

– Rio, mitt første og siste inntrykk av Ravel som en ung gutt er at han alltid fant tid og rom. Han var alltid tilgjengelig, noe som var så uvanlig for en gutt på hans alder.

– En annen ting med Ravel, som jeg aldri har glemt, noe som ingen andre har gjort, er at når han fikk debuten sin, etter den første kampen, morgenen etter så kom han opp på kontoret mitt med et brev hvor han takket meg for å gi ham debuten. Jeg ble sjokkert.

– Gutten hadde et godt hjerte, men han ble rett og slett slått av sin egen bakgrunn, skrev Sir Alex.

SENDTE MELDING TIL RIO OM MORRISON: Sir Alex Ferguson.

 

Se hele podcasten her – hvor Morrison selv forsøker å sette ord på hva som gikk galt med United.

– Hvilket råd ville du gitt deg selv den gangen nå?

– Møt opp på tiden. Jeg så ikke det som et problem, jeg var så ung, jeg mente ikke noe med det, jeg mente ikke å vise disrespekt, men det å være på feil sted til feil tid var min største feil, sier Morrison.

– Det er rørende å høre det han sa, spesielt med tanke på at hvis jeg visste da det jeg vet nå så ville jeg endret på 90 prosent av det jeg gjorde, sa Morrison – som også innrømmet at han stjal fotballskoa til stjernene for blant annet å ha penger til mat til familien.

Morrison hadde ikke en proffavtale den gangen.

– En pleide å få noe sånt som 250 pund for et par fotballsko. Om en tok to par, så fikk en 500 pund, og en kunne dra hjem og kjøpe kinesisk mat til familien eller noe sånt.

– Dere pleide å få 30 par sko eller noe. Jeg mente ikke å gjøre slik skade, men da jeg så leveransene dine [rettet til Ferdinand), eller til Rooney, så fikk dere 20-30 par om gangen. Jeg tenkte at jeg kunne ta ett par for å få noe mat på bordet hjemme, og jeg tenkte ikke at det ville være et stort problem, men selvsagt skjønner jeg det nå.

Powered by Labrador CMS