Full forvirring om Elm-kjøp

Italiensk avis hevder Manchester United skal ha kommet til enighet med AZ Alkmaar om et kjøp av den svenske midtbanespilleren Rasmus Elm. – Det stemmer ikke, sier agenten Patrick Mörk til Aftonbladet.

Publisert Sist oppdatert

United vil fullføre handelen først i sommer ifølge radiostasjonen talkSPORT som siterer italienske medier, men i følge den italienske avisen Calcio Mercato har United blitt enige med AZ Alkmaar om å kjøpe svensken i en handel som skal være verdt rundt fem millioner pund.

En forutsetning for overgangen er naturligvis at Elm består den medisinske testen.

23-åringens kontrakt går ut med den hollanske klubben i 2013, men AZ skal ha gått med på å selge ham fordi Elm ikke ville signere ny kontrakt da United kom på banen.
Det er imidlertid grunn til å ta nyheten med en stor bøtte salt.
Aftonbladet har snakket med spillerens agent Patrick Mörk og han har følgende å si:

– Den linjen man alltid behøver å legge seg på i slike sammenhenger, og absolutt i Rasmus sitt tilfelle, er at det er så uhyre mye interesse og spekulasjoner at vi ikke kommenterer enkeltklubber spesifikt. Man roter seg bare inn i trøbbel om man bekrefter og dementerer hit og dit. Så jeg har dessverre ingen kommentarer til konkrete klubber, men at han er klar for noen ny klubb stemmer ikke.

Vi understreker at Manchester United ikke har bekreftet nyheten.

Powered by Labrador CMS