RV

Varane tilbake i trening

Publisert Sist oppdatert

Raphaël Varane er tilbake i trening med lagkameratene før lørdagens møte med Arsenal. Det viser bildene Manchester United har delt fra torsdagens trening på Carrington.

Den franske midtstopperen var også tilbake i trening før 4-0-tapet for Liverpool, men den gangen var det bare snakk om individuell trening med en rehabiliteringstrener.

Basert på torsdagens trening kan det se ut til at Varane trener som vanlig sammen med resten av laget.

Cristiano Ronaldo er også tilbake i trening, som meldt tidligere i uken. Portugiseren sto over Liverpool-kampen etter det tragiske dødsfallet til hans nyfødte sønn.

En småskadet Scott McTominay var tilbake i stallen til Liverpool-kampen som en nødløsning dersom dette skulle trenges. Skotten tok også del i torsdagens økt og er dermed muligens klar til en plass fra start på Emirates.

Manchester United Training Session
TILBAKE FOR FULLT: Scott McTominay var bare med i troppen mot Liverpool for å kunne brukes i slutten av kampen. Nå later han til å være tilbake i full trening.

Luke Shaw og Edinson Cavani er derimot ikke tilbake etter sine skader.

Vi noterer oss også at ungguttene Hannibal Mejbri, Alejandro Garnacho, Álvaro Fernández og Shola Shoretire også var del av økten.

Under kan du se bildene fra torsdagens trening, levert av Supporterklubbens billedpartner Getty og knipset av Uniteds egen klubbfotograf, Ash Donelon.

Powered by Labrador CMS