varanesolskjaer

Nå er han tilbake: Stor forskjell med og uten Varane

Publisert Sist oppdatert

– Alle er klare. Det har vært 30 mann på trening, noe som er rart, sa Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Det inkluderer også Raphaël Varane, franskmannen som har vært ute med skade siden han skadet seg i Nations League-finalen for Frankrike.

Konsekvensen av det for United? 11 baklengs på tre kamper i alle turneringer. Ni baklengs på to kamper i Premier League.

Antall baklengs med Varane før det? Sju på sju kamper i alle turneringer.

To av baklengsmålene kom også etter at Varane ble byttet inn da United var redusert til ti mann mot Young Boys på kunstgresset i Sveits.

Han er fortsatt tidlig i United-karrieren, men det er den eneste gangen United har sluppet inn mer enn ett mål i en kamp med Varane på banen.

Antall baklengs med Varane i ligaen denne sesongen? Fire på fem kamper.

Som united.no har skrevet og sagt flere ganger – Varane var også det kjøpet Ole Gunnar Solskjær mente var viktigst i sommer.

malwolves
LIKER Å VINNE: Raphaël Varane etter Mason Greenwoods scoring borte mot Wolverhampton.

Han var også på banen da United fikk sin eneste null defensivt denne sesongen, selv om en god David de Gea skal ha en stor del av æren for at det skjedde mot Wolverhampton.

Varane var imidlertid også meget god i den viktige seieren.

Den franske midtstopperen var tilbake på treningsfeltet med litt lett trening forrige uke, men skal ha hatt flere økter med resten av laget denne uka.

United offentliggjorde selv bilder av ham i aksjon onsdag, noe som betyr at han minst vil ha tre gode treningsøkter med resten av laget før lørdagens kamp mot Tottenham.

Her kan du lese mer fra pressekonferansen.

Powered by Labrador CMS