Hasenhüttl: – Vi har vår egen plan for å angripe United

Publisert Sist oppdatert

Southampton-manager Ralph Hasenhüttl hadde sin pressekonferanse i forkant av lørdagens kamp mot Manchester United lørdag. Der fortalte den østerrikske manageren at laget hans vil ha en egen plan for å få frem Lisandro Martinez sine svakheter når de to lagene møtes.

På spørsmål om Southampton vil sikte mot Martinez med lange baller og luftbombardement, svarte den østerrikske treneren: – Jeg tror det ikke er så lett å si «han er liten, legg ballen der». Det er ikke så enkelt i fotball. Vi har vår plan.

I presseseansen kunne Southampton-manageren også fortelle at Romain Perraud er tilbake i trening etter å ha pådratt seg en skade i serieåpningen mot Tottenham: – Romain er tilbake i trening etter å ha slitt med lysken. I dag så han bra ut. Han var ikke klar for cupkampen så vi ga ham en god økt på tirsdag. Vi får se til helgen.

Ellers har Hasenhüttl de aller fleste spillerne klare til kamp. Det er kun Tino Livramento i troppen som definitivt ikke kommer til å spille. Den unge backen er ute i lengre tid med en kneskade.

CHe
MÅLTEFT: Ché Adams scoret for Southampton i forrige sesongs oppgjør på Old Trafford. Hasenhüttl avviste kategorisk at spissen er på vei bort denne sommeren og vil dermed være en spiller Erik ten Hag må se opp for med sin taktiske plan for kampen mot Southampton.

Journalistene forsøkte også å få klarhet i om hva som skjer med spissen Ché Adams, som har blitt linket bort og til Frank Lampards Everton, ikke er til salgs og at klubben planlegger å ha Adams med seg mot United lørdag. Kanskje er det Adams som skal forsøke seg mot den argentinske slakteren i midtforsvaret?

 

Powered by Labrador CMS