RR

Slik forklarer han endringene

Publisert Sist oppdatert

Den engelske kvartetten bestående av Marcus Rashford, Jadon Sancho, Harry Maguire og Luke Shaw må alle finne seg i å bli henvist til benken før lørdagens United-kamp mot Watford på Old Trafford.

Inn kommer Anthony Elanga, Nemanja Matic, Alex Telles og Aaron Wan-Bissaka, som alle kom inn som innbyttere da United fikk med seg et 1-1-resultat på bortebane mot Atlético Madrid i midtuken.

Ralf Rangnick forteller at endringene delvis skyldes et tett kampprogram, men at det også handler om taktiske endringer.

– Det er vår tredje kamp på seks dager. Vi kom ikke tilbake før sent torsdag kveld, så det handlet om å få inn uthvilte folk, ny energi og friske bein, sier tyskeren til MUTV. 

– I tillegg handler litt om hva vi trenger taktisk. 

United-treneren er dog klar på endringene ikke er noen direkte konsekvens av hva som skjedde på Wanda Metropolitano på onsdag.

– Det handler ikke om at det er noen belønning, det handler om å sette på banen det beste mulige laget for å vinne denne kampen. Selvfølgelig hjelper det at de gjorde det bra da de kom på, både for dem og for vår innsats mot Atlético. 

Manchester United v Watford - Premier League
VIKTIG MANN: Anthony Elanga scoret det svært så viktige 1-1-målet i Spania på onsdag.

Når kampen sparkes i gang 16.00 skandinavisk tid, er det et presset Watford-lag som står på motsatt banehalvdel. Roy Hodgsons mannskap er fire poeng under nedrykksstreken og er avhengige av å øke poengfangsten.

Rangnick sier at det vil bli viktig å få kampen inn i Uniteds spor, slik at laget kan dominere kampen.

– Vi må kontrollere kampen når vi har ballen, samtidig som vi sørger for at de ikke får overganger. Det er deres største våpen og måten de prøver å spille på. For oss handler det både om å ha kontrollen med ballen og sørge for at vi forsvarer oss godt. 

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS