rangnick070122

Rangnick om Wolves-kampen: – Akkurat den type fotball som jeg hater

Publisert Sist oppdatert

I MUTV-intervjuet før Aston Villa-kampen svarte Ralf Rangnick på spørsmål om både laguttak og en del annet.

Rangnick varslet at det kan bli endringer fra Wolves-kampen, men at ikke mesteparten av laget kommer til å skiftes ut.

– Vi kommer definitivt ikke til å spille med åtte eller ni ulike spillere, eller ti som vi gjorde mot Young Boys i Champions League. Vi kommer til å prøve å spille med best mulig lag, med et sterkt lag. Det kan kanskje bli noen endringer, men jeg har ikke tatt de endelige avgjørelsene enda selv [intervjuet ble gjennomført fredag, journ.anm.], men vi kommer definitivt til å spille denne kampen som om det var en normal Champions League-kamp.

Videre sa Rangnick at Victor Lindelöf var tilbake på trening torsdag, og at svensken definitivt ville være tilbake til mandagens kamp, mens Harry Maguire per fredag ikke hadde vært i stand til å trene ennå.

Manchester United v Crystal Palace - Premier League
DEFINITIVT SPILLEKLAR: Det sa Rangnick på fredag.

Rangnick mener at United kunne hatt enklere trekninger enn Aston Villa, men liker at United får en mulighet til å rette ting opp igjen på hjemmebane etter nedturen mot Wolverhampton sist mandag.

– Den gode tingen er at vi spiller hjemme fremfor våre 75 000 supportere, og selvsagt ønsker både spillere og støtteapparat å vise at tilbakeslaget vi hadde mot Wolves, både taktisk og energimessig… Vi var altfor passive, ikke proaktive i det hele tatt, dette er akkurat den type fotball som jeg hater, som jeg ikke ønsker å se. Jeg forventer at laget viser seg fra en helt annen side, en fullstendig annerledes forestilling – som jeg sa, proaktive, aggressive, sette dem [Villa] under press, og også at vi spiller proaktivt med ballen.

Det høres kanskje ambisiøst ut med tanke på hvordan United har fremstått under en tøff periode den siste tiden, men kanskje har det hjulpet med en uke mellom kampene nå slik at United fikk noen flere treningsøkter i uka som gikk.

– Ja, vi har hatt to treningsøkter allerede i dag [fredag] og i går, og vi vil ha to nye i morgen, og dagen etter i morgen [søndag], og da vil vi forhåpentligvis være klare for den type fotball. Vi må sørge for at vi spiller med en stil, på en energisk måte, som gjør at vi har fansen bak oss, at de blir som en 12. mann på banen. For å få til det må vi spille på den måten, vi kan ikke forvente det fra fansen automatisk. De gjør det automatisk på Old Trafford, men for å holde det gående i 90-95 minutter, så vi må gjøre vår del av det.

Les hele intervjuet her.

2021-22_atletico_sak_1200x650-–-1

 

Powered by Labrador CMS