rangnick02022022

– Vi tar kampen ekstremt seriøst, som en Premier League-kamp

Publisert Sist oppdatert

Laget på motsatt banehalvdel i kveld er Championship-laget Middlesbrough.

At det er Championship-motstand betyr uansett ikke at Ralf Rangnick tar noe for gitt, og det er jo også verdt å nevne at Middlesbrough har levert veldig godt etter at Chris Wilder kom inn som manager.

– De har vært veldig suksessfulle siden Wilder ble den nye treneren, og har vunnet mange kamper. De har bare tapt et par kamper siden han ankom. Vi tar kampen ekstremt seriøst, som en Premier League-kamp, sa Rangnick til klubbens egne kanaler i forkant av kampen, og la til at han gjerne vil ha en prestasjon på høyde med det United viste mot West Ham.

Chris Wilder hadde suksess med sin tre/fembackslinje for Sheffield United, og bruker dette også i Middlesbrough.

Rangnick har sett en del videoer av Middlesbrough i forkant av kampen som en del av forhåndsanalysen, og han synes de minner om et lag United nylig slo.

– Det er ganske likt som Brentford, med en bakre femmer, med to spisser, og en del spillere på topp som prøver å gå i press så ofte som mulig. Vi viste i andreomgangen mot Brentford at vi er i stand til å spille ut lag som det, og det er eksakt det vi trenger å gjøre i morgen [intervjuet ble gjort torsdag].

CW
BORO-SJEF: Chris Wilder, som imponerte stort som manager for favorittklubben Sheffield United, har gjort Middlesbrough til en fryktet motstander i Championship.

Kan aldri være fornøyd

Rangnick har vært United-manager i ti kamper, og har vunnet seks av de kampene, inkludert fem seiere på åtte Premier League-kamper.

I intervjuet med MUTVs Stewart Gardner ble Rangnick spurt om han er tilfreds med det som har skjedd hittil.

– Som manager, og som hovedtrener, kan en aldri være tilfreds. Gjennomsnittlig antall poeng per kamp er OK, men det kunne vært flere. Om vi ser tilbake på de kampene, og når vi scoret mål, og når vi scoret våre mål, så tror jeg at vi totalt sett ikke kan være fornøyde, men det er ganske OK. Resultatene har vært gode, og nå handler det om å utvikle oss som et lag. Jo bedre vi spiller, og jo mer kontroll vi får på kampene, jo mer sannsynlig er det at vi får gode resultater de neste ukene.

Ralfie
SIER SEG IKKE FORNØYD: Ralf Rangnick.
Powered by Labrador CMS